20. tammikuuta 2011

Torni on huputettu.

Nyt on stadionin torni saanut vaatteen remontin ajaksi. Hupussa hahmottuu itse torni luonnollisessa koossa ja sen vieressä köynnöksen omainen kuvakollaasi. Kuvakollaasin osat eivät tahdo erottua edes tornin juuresta katsottuna, joten ehkä kokonaisuus avautuu kun katson teosta kaukaa. Lähdin lounaalle ottamaan etäisyyttä.

Pidin niin paljon rakennustelineillä kuorrutetusta tornista, ettei tämä vaate nostata kummempia oivalluksen tai ilon tunteita. Kivaa on tornin tasanteille sijoitetut ihmiset ja se että Veikkauksen logoa voidaan pitää maltillisena. Kokonaisarvioni on että huppu on mielestäni hieman tylsä ja yllätyksetön. Miten paljon kiinnostavampaa olisi tehdä tornista jotain mitä se ei ole tai miten pitkälle olisi päästy vaikka pelkillä väreillä?

Tornin remontti valmistuu tämän vuoden loppuun mennessä. Sitä odottaessa kannattaa osallistua mm. yleisöluistelutapahtumaan joka järjestetään 29-30. tammikuuta. Luistelemaan pääsee kumpanakin päivänä kello 10 - 20. Tapahtuma on maksuton. http://www.stadion.fi/index.php?areaid=frontpage&newsid=57Ei kommentteja:

Lähetä kommentti